/ / GRAVES TONYA - Back to the blues

GRAVES TONYA Back to the blues

GRAVES TONYA (ex.MONKEY BUSINESS) - Back to the blues
Dostupné do 10 dnů
Katalogové číslo: z00482
EAN: 0099925630423
Rok vydání: 2015
Hudební styl: Pop

Seznam skladeb

  • 1. Thrill Is Gone (Roy Hawkins and Rick Darnell)
  • 2. Hound Dog (Jerry Leiber and Mike Stoller)
  • 3. May This Be Love (Jimi Hendrix)
  • 4. Something’s got A Hold on Me (Etta James, Leroy Kirkland and Pearl Woods)
  • 5. If You Love Me Baby (Charles Singleton and Waldenese Hall)
  • 6. Don’t Let the Sun Catch You Cryin’ (Joe Greene)
  • 7. Blues in the Night (Harold Arlen and Johnny Mercer)
  • 8. I Just Wanna Make Love to You (Willie Dixon)
  • 9. Jolene (Dolly Parton)
  • 10. Meaning of the Blues (Bobby Troup and Leah Worth)