/ / GUY BUDDY - Bring ´em in

GUY BUDDY Bring ´em in

GUY BUDDY - Bring ´em in
Dostupné do 14 dnů
Katalogové číslo: w03952
EAN: 0828767242620
Rok vydání: 2005
Hudební styl: Blues
Celkový čas: 60:00

Seznam skladeb

  • "Now You're Gone" (Curtis Mayfield, Joseph Scott)
  • "Ninety Nine and One Half" (Eddie Floyd, Steve Cropper, Wilson Pickett)
  • "What Kind of Woman Is This" (Buddy Guy)
  • "Somebody's Sleeping in My Bed" (Allen A. Jones, Bettye Crutcher)
  • "I Put a Spell on You" (Screamin' Jay Hawkins) (featuring Carlos Santana)
  • "On a Saturday Night" (Eddie Floyd, Steve Cropper)
  • "Ain't No Sunshine" (Bill Withers) (featuring Tracy Chapman)
  • "I've Got Dreams to Remember" (Joe Rock, Otis Redding, Zelma Redding) (featuring John Mayer)
  • "Lay Lady Lay (Bob Dylan) (featuring Anthony Hamilton and Robert Randolph)
  • "Cheaper to Keep Her/Blues in the Night" (Bonny Rice, Harold Arlen, Johnny Mercer)
  • "Cut You Loose" (Mel London)
  • "The Price You Gotta Pay" (Keb' Mo') (featuring Keith Richards)
  • "Do Your Thing" (Isaac Hayes)